Banden en velgen Leek

Banden en velgen

Wij van Auto Kapma zijn onder andere gespecialiseerd in het leveren, monteren en balanceren van banden en velgen. U kunt bij ons terecht met praktisch ieder voorwerp op wielen, zoals personenauto's en bedrijfswagens, aanhangers, trailers en nog veel meer.

Merk en type band

Wij leveren winter, zomer en all seasons banden in alle gewenste maten. Daarnaast kunt u bij Auto Kapma kiezen uit de meest uiteenlopende bandenmerken

Het beste advies

Bent u toe aan een paar nieuwe banden? Auto Kapma staat bekend als de banden specialist van Leek en omgeving. Wij adviseren onze klanten graag over de vele mogelijkheden. Daarnaast lukt het ons altijd om de juiste set banden voor onze klanten te regelen en dit voor de best mogelijke prijs!

Uitlijnen van banden

Bij een set nieuwe banden hoort in de meeste gevallen een uitlijning. Door uw auto uit te laten lijnen voorkomt u dat uw banden onregelmatig slijten en zorgt u ervoor dat de banden langer mee gaan.

Problemen met banden

Uitlijning kan in veel gevallen problemen met trillingen en trekken in het stuur verhelpen. Met het uitlijnen zorgt u er namelijk voor dat de banden optimaal onder uw auto staan.

Kortom, bent u opzoek naar een specialist voor al uw bandzaken? Dan bent u bij Auto Kapma in Leek aan het juiste adres